Creare logo pentru firma ta – e sau nu important?

Creare logo pentru firma ta – e sau nu important?

Crearea unui logo pentru firma ta trebuie sa insemne mai mult decat simpla desenare a unui simbol. 

Crearea logo-ului trebuie sa porneasca de la valorile companiei tale, de la ce va doriti sa transmiteti, si sa comunice foarte bine, atat cat se poate, principalele avantaje ale voastre.

Logo-ul este un element definitoriu si pentru imaginea, in ansamblu, a unei companii. Este, de multe ori, primul contact pe care un potential client in are cu afacerea ta. In Acest prim contact potentialul client isi poate face deja o parere despre tine si serviciile tale: daca logo-ul este invechit si arata rau, atunci va asocia asta, in cele mai multe cazuri, si cu business-ul tau.

Logo-ul trebuie sa arate curat, sa fie memorabil (oamenii sa il poata distinge de cel al competitorilor si sa nu il uite), sa fie scalabil (sa il poti afisa pe carti de vizita, in reclame luminoase pe cladiri sau altele) si sa fie aproape unic (aproape unic pentru ca, nu-i asa, ce mai e unic in aceasta lume de peste 7 miliarde de suflete?). 

creare-logo-firma-vla

Sa imi creez sau nu un logo pentru firma mea nou infiintata?

Ei bine, da. Ai nevoie de un logo pentru firma ta care sa respecte cele de mai sus. 

Oamenii vor incerca sa te identifice dupa acesta, vor incerca sa te catalogheze. Iar, pe de alta parte, cam orice companie serioasa si care isi doreste sa arate bine, atat in online cat si in offline, are un logo curat, congruent cu imaginea de brand si care arata fain.

creare-logo-firma-nou-infiintata

Pret creare logo firma – cam cat scoti din bugetul firmei pentru un logo bun?

Vei gasi multe variante de pret pentru crearea logo-ului firmei tale. Vei gasi multe variante gratuite, multe software-uri care iti vor genera automat logo-ul si asa mai departe. Vei gasi, de asemenea, si multe firme mici care se ocupa cu desenarea de logo-uri, firme care, probabil, te vor taxa cu de la 200-300 de lei pana la 1000-2000 de euro. 

Acum, ca esti cu firma ta la inceput, e clar ca ai nevoie de un logo care sa se incadreze in bugetul tau.

Iti recomandam, astfel, sa urmezi cativa pasi esentiali atunci cand alegi furnizorul pentru serviciul de creare logo:

  1. Analzieaza-le portofoliul – uita-te pe site-ul lor si vezi ce alte logo-uri mai au in portofoliu. Iti place cum arata? Crezi ca nivelul lor este potrivit pentru ce aveti tu si firma ta nevoie acum?
  2. Vezi ce recenzii au in online – uita-te putin, pe Google sau pe Facebook, si vezi ce au spus alti clienti care au lucrat cu ei. Au fost multumiti de interactiunea cu ei? Au lucrat bine? 

Daca una dintre cele doua de mai sus lipseste cu desavarsire, iti recomand sa cauti in alta parte. Daca insa iti plac lucrarile din portofoliul lor si consideri ca pretul pentru crearea logo-ului pe care ti l-au oferit este unul bun pentru bugetul tau, atunci mergi mai departe cu ei.

pret-creare-logo-firma

Creare logo vectorial pentru firma ta – chiar trebuie sa fie vectorial?

Da, logo-ul creat de agentia cu care lucrezi trebuie sa iti fie livrat si vectorial, dar si in alte formate – monocrom, intr-o singura culoare, in ambele culori ale brand-ului tau, in format cu fundal transparent, in format PDF, in format editable si altele.

Logo-ul creat trebuie sa iti fie livrat si in format vectorial pentru ca ai nevoie de el sa arate bine, clar, calitativ pe orice fel de material publicitar creat. Orice designer cu care vei lucra, pe viitor, pentru creare e flyere, brosuri sau altele iti va cere logo-ul in format vectorial.

Servicii creare logo de TOP in Romania

Daca nu ti-ai gasit inca furnizorul pentru serviciul de creare logo, am o propunere interesanta pentru tine.

La Evoro suntem orientati puternic pe oferirea de servicii de TOP pentru companiile mici si mijlocii, la tarife adaptate bugetelor lor.

Am desenat, pana acum, zeci de logo-uri pentru zeci de companii si avem expertiza relevanta in mai multe nise – de la domeniul medical, pana la magazine online (eCommerce). Poti sa vezi o parte in portofoliul nostru pentru serviciul de creare logo aici.

Daca suna bine pentru tine, te invit sa te programezi la o discutie 1-la-1 si sa vedem daca te putem ajuta cu crearea logo-ului.

Related Posts

arunci banii pe geam...?

Află din checklist-ul nostru cum să nu arunci banii pe fereastră la construirea unui website nou!

🚀 Gratuit. Peste 500 de descărcări.