MENIU

Website-uri de prezentare care genereaza vanzari

Completeaza formularul si afla tariful pentru proiectul tau:

0

Peste 100 de proiecte in portofoliul nostru

0

Expertiza in peste 50 de nise: imobiliare, retail, medical etc.

0

4 ani experienta in web design si promovare online

De ce sa construiesti
website-ul cu noi?

EVORO AGENCY

Serviciul este potrivit pentru afacerea ta daca:

EVORO AGENCY

Ce primesti o data cu site-ul?

Design Full Responsive

(mobil, tableta, laptop, desktop) - Website-ul va fi perfect vizibil si navigabil de pe orice device (telefon, laptop, tableta etc.)

SEO Basic Ready

Website-ul tau va fi gasit usor pe Google de clienti, astfel incat sa nu pierzi nicio vanzare. Totul pentru a te lansa in online eficient.

Google Analytics si Pixel

Instalam tool-uri prin care sa iti intelegi foarte bine vizitatorii. Astfel, poti oferi produse din ce in ce mai bune, capatand un real avantaj competitiv.

Chat Live (Sau whatsapp)

Trebuie sa fii intotdeauna langa clientii tai. Website-ul tau va avea un chat pe care clientii sa iti scrie rapid in cazul in care vor sa intre in contact cu tine

Interfata usor de administrat

Vei stii sa iti administrezi website-ul fara cunostinte de programare.

Email (ex. office@afacereata.ro)

Iti putem crea, fara costuri suplimentare, oricate email-uri iti doresti pentru angajatii tai sau pentru parteneri, dar si pagina de blog.

Video tutorial de utilizare website

nu vei avea nevoie de programatori pentru a-ti modifica textele de pe website sau pentru a schimba pozele.

O parte din portofoliul nostru

Peste 100 de proiecte in portofoliul Evoro Agency

clinica-euclid-min
blush-min
hotel-nevis-min
jr
tm2
caligrafeel

EVORO AGENCY

Ce spun clientii despre noi

Stefan Ciupala, contabil-constanta.ro

Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Evoro Agency. O echipă cu idei excelente, serioasă si cu disponibilitate. Îi recomandăm tuturor, sunt profesioniști.

Gabriel Boga, kyos.ro

Surprinzator de serios si implicati baietii de la EvoroAgency. Am lucrat cel mai mult cu Alex si ce m-a impresionat este ca a fost atent la fiecare detaliu pe care noi l-am cerut. Nimic nu iese perfect din prima, iar ei au avut rabdarea necesara de a ne aduce site-ul la nivelul dorit. Acum lucram la promovare si mi se pare o echipa implicata. Multumesc.

Roxana Ghionea, addict-invest.com

Alaturi de Evoro Agency, am realizat 2 website-uri, dar si 3 logo-uri, care se bucura de aprecieri din partea tuturor. Pentru a ajunge la rezultatul scontat, a fost doar o chestiune de timp si implementare a conceptelor discutate in detaliu, iar ei au reusit sa le transpuna in vizualul pe care ni-l doream. Pe tot parcursul colaborarii, membrii echipei Evoro Agency au dat dovada de seriozitate, profesionalism si creativitate.

Lisa Craiut, clinicaeuclid.ro

Suntem extrem de multumiti de proiectul realizat de catre Alex de la Evoro Agency! Site-ul este complex, cu module si functii bine adaptate si integrate, foarte bine organizat ca informatii, este usor de navigat, placut din punct de vedere estetic, iar tot ceea ce am dorit a fost adaptat conform necesitatilor noastre specifice. Alex a fost foarte implicat pe tot parcursul colaborarii si ne-a impresionat cu profesionalismul, dedicatia, atentia la detalii si creativitatea cu care a realizat site-ul. Ne-a depasit asteptarile din toate punctele de vedere!

EVORO AGENCY

De ce sa alegi
Evoro Agency?

EVORO AGENCY

Clientii nostri

Solicita o oferta pentru proiectul tau

Salut!

Eu sunt Alex Tudose si sunt Web Specialist la Evoro Agency. Raspunde-mi la intrebarile de mai jos si voi reveni, in cel mai scurt timp, cu o oferta catre tine.

De asemenea, ma poti contacta si tu la 0763 910 470.

MENIU

AFLA TOTUL DESPRE:

Radiografia Firmelor
Care Au Succes In Online