Coworking space in Bucuresti – alternativa perfecta pentru birourile clasice

Coworking space in Bucuresti – alternativa perfecta pentru birourile clasice

Daca ai o afacere mica, la inceput de drum, sau daca esti angajat sau freelancer si lucrezi de acasa, atunci cu siguranta ai simtit nevoia sa iesi, sa lucrezi din alta parte, dintr-un loc in care sa poti fi productiv.

In acelasi timp, sa inchiriezi un birou doar al tau este relativ scump si daca nu este un spatiu pe care sa-l propui clientilor pentru intalniri devine ineficient costul. Practic – cheltuieli inutile.

Un spatiu inchiriat, intr-o zona decenta si usor de accesat a Bucurestiului, costa peste 350 euro lunar la care trebuie sa mai adaugam cheltuielile cu intretinerea, cu internetul, cu diverse cheltuieli de curatenie, cafea si altele; in medie, cheltuielile obisnuite cu un birou doar al tau sunt de peste 200 euro lunar, la care daca mai adaugam chiria trebuie sa bugetam minim 500 euro pe luna si asta nu pentru un birou in adevaratul sens al cuvantului.

Daca vrei un birou fain, decorat frumos si confortabil, te costa mai mult si mai trebuie sa investesti cateva mii de euro in mobila si decoratiuni.

Afacerile mici NU trebuie sa investeasca banii astia in niste pereti. La inceput e bine sa investeasca in primele lucruri esentiale care aduc profit.

In loc sa cheltuiesti peste 3000-4000 de lei lunar cu un birou clasic inchiriat, te sfatuiesc sa investesti banii in marketing pentru a-ti aduce noi clienti. In felul acesta vei reusi sa cresti accelerat.

“Ok, ok. Dar nu pot sa vorbesc cu clientii mei din pat, nu pot sa lucrez din acelasi loc in care mananc.”

Evident, ai nevoie totusi de un spatiu in care sa lucrezi si sa fii productiv, sa pleci de acasa avand un scop precis de a te concentra pentru a putea lucra eficient.

Ai nevoie de un spatiu cu scaune si birouri confortabile, cu conexiune rapida la internet si, eventual, cu cafea de specialitate inclusa sau orice alte servicii conexe care te ajuta sa lucrezi relaxat. 

Nu, nu te pun sa iti construiesti business-ul din cafenele…, chiar este nerecomandat.

Vreau sa iti prezint o oportunitate super-interesanta. 

E vorba de partenerii nostri de la Coworkperativa.ro.

Coworkperativa – coworking space in centrul Bucurestiului

Coworkperativa este un spatiu de birouri moderne, exact asa cum vezi la companiile acelea mari si serioase.

Este un spatiu de coworking din Bucuresti perfect pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mod productiv si profesionist.

Intra pe coworkperativa.ro si descopera un coworking space in centrul Bucurestiului, exact asa cum s-ar putea sa ai nevoie!

Coworking space-urile sunt concepte relativ noi in Romania. Practic, e vorba de impartirea unui birou mare cu alti freelanceri sau antreprenori cu companii mici.

Un spatiu de coworking iti poate oferi mai multe avantaje, daca, mai ales, ai bugete limitate.

Avantajele unui spatiu de coworking

Flexibilitate

Un spatiu de cowoking iti ofera foarte multa flexibilitate. Daca ai de gand sa pleci o luna in vacanta, poti foarte bine sa nu mai platesti in luna respectiva. De asemenea, nu esti legat de facturile lunare de intretinere sau consumabile (cafea, apa si altele). Le ai pe toate incluse intr-un singur pachet.

Pretul

Am zis deja si mai sus ca pretul este un urias diferentiator, insa trebuie sa subliniez asta mai bine. Un birou clasic costa destul de mult. Ajungi la cheltuieli lunare de minim 2500 de lei. Doar cu chiria biroului. In Bucuresti, de exemplu, vei gasi spatii de coworking de la doar 379 de lei. Ti-am vorbit mai sus de colegii de la Coworkperativa. Spatiile de coworking sunt de obicei plasate central, ai acces facil la metrou sau alte mijloace de transport.

Facilitati incluse, fara batai de cap

Ai incluse in abonament toate cele: de la cafea de specialitate, pana la apa filtrata. Nu trebuie sa iti mai faci griji de nimic.

Dezavantajele unui spatiu de coworking

Ei bine, trebuie sa stii ca astfel de birouri nu sunt pentru orice fel de companie. Asadar, haide sa vorbim si despre dezavantaje!

De exemplu, daca esti o companie mai mare, cu 20-30 de angajati, trebuie sa stii ca nu e pentru tine. Daca ai nevoie ca toti sa lucreze de la acelasi birou, sa fie in fiecare zi la munca, atunci ai nevoie de un birou clasic, bineinteles. Totusi, daca vrei ca oamenii tai sa lucreze remote, poti lua in considerare sa le inchei abonamente la diferite spatii de coworking, de unde sa lucreze individual.

Daca ai nevoie si tu de un spatiu de coworking in Bucuresti de unde sa lucrezi, atunci iti recomand sa vezi mai multe detalii si pe Coworkperativa.ro. Vei gasi birouri de la doar 379 de lei/luna.

Related Posts

arunci banii pe geam...?

Află din checklist-ul nostru cum să nu arunci banii pe fereastră la construirea unui website nou!

🚀 Gratuit. Peste 500 de descărcări.